Ett kreditkort kan vara bra att ha

Behöver du ett kreditkort? Bästa kreditkorten visar var du skaffar kreditkort. Ansök om kreditkort direkt på nätet snabbt, enkelt och säkert. Så här kan kreditkort hjälpa dig ur en tillfällig ekonomisk knipa eller om du ska boka en resa.

Kreditkort är en variant av kontokort som innebär att du ansökt och fått en beviljad kredit. Kortet är förknippat med en kredit hos det kortutgivande låneinstitutet eller banken.

Ikano kort

Varianter av kontokort

Det finns ett antal varianter på kontokort:

Kreditkort: en kredit på en viss summa är kopplat till ditt kort. Dina köp samlas på en faktura och du väljer själv hur mycket eller lite du vill betala av på krediten och hur länge. med kreditkort från Ikano Bank har du ingen årsavgift.

Bankkort: Ingen kredit finns på kortet utan du kan bara handla för den summa som finns på kortet, dvs på ditt kontot.

Betalkort: du handlar med kortet och får sedan en faktura på det belopp du handlat för, ofta med ett visst antal räntefria dagar. Du kan inte välja att delbetala denna faktura.

Exempel på kreditkortsföretag är VISA, MasterCard, Diners Club, American Express, EuroCard och Ikano Bank .

Ansök om kreditkort, enkelt och snabbt

Har du perioder då du inte har tillräcklig täckning på lönekontot? Här kan du ansöka om lån och kreditkort: LånaPengar365 visar dig på ett flertal olika utgivare av kreditkort. De utvalda kreditkortsutgivarna har snabba, enkla ansökningar online. Kreditkortet och säkerhetskoden skickas för din ökade säkerhet i separata försändelser så fort din kreditansökan blivit godkänd.

Slipp årsavgiften på kreditkort hos Ikano Bank

Med kreditkort från Ikano Bank har du ingen årsavgift och alltid pengar på fickan! Använder du kortet som betalkort tillkommer inga aviavgifter.

Kreditkort – ansök online

Krediten på kreditkort från de större bankerna och kreditinstituten idag är ofta upp till ca 350 000 kr som mest. Att söka om kredit kopplat till ett kreditkort hos en bank är ofta kostnadsfritt. Olika kreditgivare har olika villkor, vänligen kontrollera kreditgivarna så du vet du får både bra villkor och bra service.

Här söker du kreditkort hos Ikano Bank som har bra villkor och bra kundservice. För att få mer information klicka vidare till Ikano Bank

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *