Claudia är grundare för Humagic och har mångårig erfarenhet från att handleda människor och företag under utveckling. Humagic utvecklar framtidens lönsamma, starka och attraktiva företag och organisationer, där människan utgör skillnaden!

För att skapa resultat, samverkar vi med våra kunder och utgår alltid från aktuell situation och aktuella behov. Vi sätter en gemensam och tydlig målbild av den önskade framtida situationen som ger vägledning kring vad varje unik kundutvecklingsprocess ska innehålla.

Claudias motto är att alltid göra skillnad och att vara med och skapa värde för människor och verksamheter.

En stark drivkraft hos Claudia är att hjälpa människor att se sin egen storhet och potential och att hjälpa dem att använda sin kraft till att utveckla och skapa något meningsfullt för sig själva och andra. Claudias devis är att engagemang ger resultat.

Erfarenheter

Claudia är en civ. ek från Stockholms universitet och är även utbildad personalvetare. Under åren 1992-1996 arbetade Claudia för Kick’s Kosmetikkedjan, först med att bygga upp ekonomifunktionen och därefter regionansvarig för butiksnätet. Efter en kort sejour hos konsultbolaget Accept säljutveckling startade hon år 2000 Humagic, där hon har sitt operativa engagemang fram till idag.