”People make the difference!”

Vi tror att det är människor som gör skillnad för människor. Vi tror att engagerade människor skapar magiska värden för andra människor.

Vi är övertygade om att verksamheter som engagerar både medarbetare och kunder är de som når bästa resultat!

Idag, imorgon och i framtiden!

Lär känna Humagic på 200 sekunder

Hjälp till självhjälp

Humagic la grunden för vår nuvarande verksamhet hösten 2001. Erbjudandet var tydligt och riktade sig till ledningsgrupper och chefer – Fungerande ledarskap i praktiken.

Att coacha, vägleda, skapa utrymme för reflektion och lärande, tillhandahålla verktyg och erbjuda träningsmöjligheter har sedan starten varit vår metodik i syfte att ge individer och grupper hjälp till självhjälp. Att utveckla nya beteenden och färdigheter som blir en naturlig del av personens perspektiv och agerande.

10 års erfarenhet av att bygga engagemang

2004 inspirerades vi av Gallups första rapporter om engagemangets betydelse för resultat och kundupplevelse. Gallups studier visade i siffror på det som vi redan var så övertygade om – engagemang ger resultat.

Vi har nu i 10 års tid framgångsrikt jobbat med att stärka kulturer och strukturer i organisationer för att rikta medarbetarnas engagemang för affären.

Vår erfarenhet är att det behövs medvetna beslut och processer för att utveckla och rikta engagemanget i en organisation. Våra kunder är våra bästa ambassadörer och vår ambition är att våra uppdrag ska komma från rekommendationer

Vart vi är på väg!

Vi vill finnas för fler! Stärkta av våra kunders framgångar och resultat med hjälp av ett högt engagemang är vår plan nu att göra oss tillgängliga och hjälpa  fler.

Vi har en tydlig tillväxtplan både inom Sverige och Norden under de kommande 5 åren.

Intresserad av vad vi kan göra för din verksamhet?

Vi är därför intresserade av att komma i kontakt med dig som är nyfiken på vad ett högt och riktat engagemang skulle innebära för din verksamhet.

Intresserad av att jobba med oss?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som är intresserad av att driva en konsultverksamhet i Humagics ram med tillgång till vår erfarenhet och våra processer, eller som vill verka som konsult i en befintlig konsultorganisation.

Kontakta oss redan idag!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande


Vi på Humagic